Leter du etter kandidater med kunnskaper i tysk, fransk eller spansk? Du har lagt til en annonse på portalen. Du har til og med mange kandidater, men dessverre kan de ikke språket i den grad du forventer at de skal. Antall tapte programmer er veldig stort. Du kan allerede forestille deg hvor lang tid det vil ta deg å bekrefte dem. Vi har en løsning på det. Dra nytte av reklamepakken for rekruttering av AD + HR og forbedre rekrutteringsprosessene. 

Institute for Human Capital Development har utviklet et innovativt verktøy som muliggjør masse og presis innhenting av kandidater til rekrutteringsprosesser AD + HR -annonsekampanjer løser problemet med å nå mange mennesker med en spesiell spesialitet eller ferdigheter globalt.   

Rekrutteringskampanjer for AD + HR omdefinerer spørsmålet om rekrutteringsprosesser. Takket være dem kan du enkelt nå mange mennesker med spesifikke ferdigheter globalt. Dette verktøyet kan støtterekruttere ansatte med kunnskap om fremmedspråk, ingeniører, teknologer, folk fra finans- og regnskapssektoren.

Du trenger ikke lenger bekymre deg for hvor du får nye kandidater til rekrutteringsprosesser, vi gjør det for deg. Etter at vi har fylt ut skjemaet og gitt en lenke til jobbtilbudet, bygger vi en kandidatprofil innen 48 timer. Deretter vil vi kontakte deg på telefon og presentere aktivitetene som vil bli tatt som en del av samarbeidet. I neste trinn vil vi utarbeide effektive annonser og lede hundrevis av kandidater til ditt jobbtilbud som samsvarer med rekrutteringskravene. Etter at du har fullført annonseringsaktivitetene, vil du motta en rapport som viser resultatene som er oppnådd. 

Hvis du leter etter ansatte med spesifikke faglige ferdigheter og spesialiseringer for din bedrift, vil rekrutteringsannonsering være den beste løsningen. De kan støtte rekruttering av personer med kunnskap om fremmedspråk, spesialister fra SSC / BPO og Call Center, finansiere og ferske regnskap , handelsmenn og spesialister på e-handelsspesialister fra transport- og logistikksektoren og Mr racowników-produksjon. 

Når er den beste tiden å bruke reklamepakken AD + HR -rekruttering? Hvis du startet aktiviteter med sikte på å forbedre rekrutteringsprosesser i din bedrift, men ikke var fornøyd med resultatene, støttrekrutteringsfirma vil være det riktige valget. På samme måte når du vil nå de som ikke aktivt søker jobb, eller mange mennesker med en spesiell spesialitet eller ferdigheter. Takket være rekrutteringskampanjer for AD + HR vil du øke rekrutteringspotensialet og nå de menneskene som oppfyller kriteriene dine. I tillegg vil Human Capital Development Institute sikre at vi svarer på dine forventninger på best mulig måte. Mange årarbeidsmarkedsundersøkelser , trendanalyse tillot oss å utvikle den beste driftsmodellen. Og nå er du i ferd med å nå målet ditt med AD + HR.