Bank Norwegian | Gode lån og kredittkort <--

Bank Norwegian – kredittkort og forbrukslån

Norwegian er et flyselskap som ble grunnlagt i 1993 og har tatt Norge med storm. Etter en god stund i bransjen valgte også konsernsjef og eier av selskapet å opprette en bank som gjør at de kan tilby finansielle tjenester.

Herunder er kredittkort og forbrukslån de mest brukte finansielle tjenestene til Bank Norwegian.

Bank Norwegian kredittkort

Dette er et kredittkort som er gratis å ha. Man betaler altså 0,- i årsavgift, noe som er ganske vilt med tanke på hvor mye fordeler man får.

Ut over at det er gratis å både søke om å få kredittkortet og å ha det liggende i lommeboken, så kan vi liste opp følgende godbiter som du kan dra nytte av:

– Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse

– Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet

– CashPoints på alle kjøp

– Reise og avbestillingsforsikring inkludert

Du vil også ha muligheten til å skaffe deg markedets beste reiseforsikring – som gjelder på alle små turer (også dagsturer og hytteturer) ved bestilling av kredittkortet. Selv bestilte jeg meg et slikt kredittkort for et år siden, og må si at jeg bruker det hyppig. I og med at jeg bor i utlandet skaffer jeg meg også billige/gratis reiser gjennom bruken av dette kortet (jamfør cashback-ordningen med flybilletter).

Søk i dag og få kredittkortet etter et par dager i posten!

Klikk her for å få et enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – de tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Bank Norwegian forbrukslån

Dette er et av markedets beste forbrukslån.

Du kan få opp til 350,000,- norske kroner umiddelbart etter søknaden – og du får svar på om du får innvilget søknad umiddelbart.

Det er også slik at når du utfyller en søknad om et slikt lån, så er den helt uforpliktende og enkel å fylle ut. Du er ikke lengre enn to minutter unna å få lov til å låne 350,000 norske kroner.

Som et mantra vil jeg si at du bør tenke nøye gjennom hvor mye penger du egentlig har behov for å låne, og vil nødig anbefale deg å søke på mer enn hva du selv vet at du kan klare å betale tilbake.

Søk i dag og få pengene inn på konto om et par dager!

Klikk her for å få et enkelt og fleksibelt lån fra Bank Norwegian. Søk online helt uforpliktende. Du får svar med en gang – de tilbyr inntil 350.000 med rente fra 9,59%! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr