Par som har levd lenge sammen kan komme i en situasjon der sexen blir ganske rutinemessig. Av og til gjør man det bare som en plikt, mens andre ganger passer det dårlig med sex. Dagene blir så travle og uoversiktlige at sex ikke er det første man tenker på. Det kan føles som man har mistet gnisten.

Overgangsalderen er også en slik periode der man helst bare vil være i fred. Det siste man vil ha er en ny kjønnssykdom eller plage. Dessuten forandrer kroppen seg, og dette trenger man å bli vant til.

Glidemiddel som får tilbake gnisten

Ikke bare blir nettene lengre og kulda setter inn, men tiden under dyna øker også. En varmende glidekrem kan påføres både av han og henne for å skape et deilig miljø for utforskende sex. Når det er problemer med lysten, så vil noe som varmer og stimulerer vekke sansene og kunne skape vakre øyeblikk for paret.

Hvorfor det kan hjelpe?

Glidemiddel i seg selv har liten effekt om det ikke ligger en drivkraft bak. Man kjenner hverandre så godt at den impulsive gnisten har slukket hen. Ofte skal det et nytt element inn for å skape nye flammer. Slik som en varmende krem som er god for begge parter. Ikke bare smører den såre flater, men den øker også blodgjennomstrømningen. Dette i seg selv er med på å gi dem en ny retning i sexlivet.

Man kan også vente på at lysten kommer tilbake

Men det er ikke like greit. Det tar tider og stunder før noe skjer og er man riktig uheldig så passer det aldri med sex igjen fordi man enten er utkjørt etter mas på jobben eller man har fått enda en hodepine. I stedet for å vente på at ting skal skje av seg selv, kan man skaffe seg et varmende glidemiddel som gir konkrete resultat.