Bensinkort – så mye kan du spare

*Denne artikkelen er skrevet av en som har erfaring med et kredittkort som går under betegnelsen «Besinkort» – altså et kort man oppnår fordeler med når man kjøper bensin til MC, båt og bil.*

Du lurer kanskje på hvor mye penger du kan spare på et bensinkort?

Det eneste jeg kan gjøre er å vise frem hvor mye jeg selv sparte. Brukte et kredittkort som gir deg 80 øre i cashback hver eneste liter. Kjører bil til jobben hver eneste dag, og jeg får fratrekk fra arbeidsplassen min for hver gang jeg kjøper inn bensin.

Slik sparer jeg penger

Rett og slett disponerer jeg en firmabil hvor jeg får tilbake alle utgifter som jeg legger ut for. Og da fant jeg ut at det å bruke et bensinkort vil være gunstig slik at jeg fikk bonus fra banken samtidig som jeg fikk tilbake alle utgifter fra jobben min.

Systemet så altså slik ut:

1. Jeg kjørte bilen til og fra arbeidet hver eneste dag.
2. Brukte bensinkortet til å kjøpe all bensinen.
3. Fikk 80 øre per liter samtidig som jeg fikk betalt alt av regninger.
4. Hadde en bil som slukte liter per mil.
5. Tjente gode penger.

Nå skal jeg innrømme at det ikke ble sånn ekstremt mye penger forrige måned, men rundt 1000 kroner hver måned ekstra (skattefritt) er det ikke noe man takker nei til – spesielt når jeg ligger på rundt 400,000,- NOK i årsinntekt før skatt ellers. Så alle monner drar, og det å skaffe seg et bensinkort tar ikke akkurat mange minuttene.