Forbrukslån – når uheller først er ute…

God forberedelse er det beste alternativet for å håndtere økonomiske problemer. Lag en liste over pengekilder som vil hjelpe deg i en kritisk situasjon. Listen kan inneholde venner, slektninger eller mange banker som kan levere penger på kort tid. Imidlertid, er det siste alternativet mer pålitelig i forhold til de to første da midlene er tilgjengelige i en finansinstitusjon døgnet rundt.

Vi skal se litt på forbrukslån – hva det er og hvorfor det vil lønne seg å kunne ha kunnskapen om hvorfor et slik lån vil være gunstig i krisetider.

Forbrukslånets fordeler

De viktigste fordelene med et forbrukslån inkluderer,

– Svar innen et par timer eller dager.

– Du har mulighet til å søke om lån ”nårsomhelst” på døgnet.

– Hurtig utbetaling av opp til 350,000,- norske kroner.

– Mange banker som tilbyr samme type forbrukslån, noe som øker sjansene for at du får innvilget hos minst en av dem.

– Du kan lett få lån hos banken igjen hvis du tidligere har hatt ett der. Forbrukslån er en vare som viser veldig mye hva slags person du er med tanke på om du klarer å betale ned regninger eller ikke.

– Lån blir godkjent uavhengig av den kredittvurderingen som gjøres på deg.

Det skal også sies at det er et par ulemper knyttet til forbrukslån. For det første er rentene høyere enn på for eksempel et billån eller boliglån, noe som betyr at man er nødt til å betale ned lånet kjapere dersom man skal unngå å få store gebyrer.

I flere tilfeller er det også satt opp et ”etableringsgebyr” som følge av alt papirarbeidet banken er nødt til å gå gjennom når du søker forbrukslån. Det sitter folk i banken og sjekker kredittopplysningene du har tastet inn. Stemmer disse, så får du lån. Om du ljuger på deg noe som ikke stemmer, så vil du ikke få innvilget lån – og du vil også slite med å få lån i banken i fremtiden.

Det lønner seg å være ærlig.

Trenger du penger kjapt? Forbrukslån er løsningen

Har du sporenstreks behov for penger, så vil jeg anbefale deg å ta opp et forbrukslån. Du får pengene kjapt inn, og om du søker nå, så er det ikke akkurat lenge til du får pengene inn på konto.

Forbrukslån kan primært brukes til to ting:

– Penger du ønsker å ha (til shopping, ferie og liknende)
– Penger du virkelig trenger (i nødsituasjoner)