Kredittkort og falske anmeldelser

Jeg skulle vel for rundt to år siden skaffe meg et nytt kredittkort da jeg ble student og tenkte at det kunne være greit å spare noen penger via cashback. Så jeg tok opp laptopen, gikk inn i Google-søkefeltet og søkte etter «kredittkort anmeldelse» , «billigste kredittkort» og andre fraser som var mer eller mindre like.

Men jeg fant fort ut at glorifiseringen rundt betalingskortene ikke akkurat lot vente på seg.

Det var rett og slett så mange falske anmeldelser der ute at jeg var redd for å høre på hva de forskjellige nettstedene hadde å si. Når jeg har opprettet denne nettsiden, så har jeg i hvert fall ikke ljøyet om noen ting.

Jeg har vært åpen på at jeg kun har -ett- kredittkort (Bank Norwegian sitt) og at jeg ikke ser helt fordelene med å bestille masse kredittkort i hytt og gevær bare for å skulle tilfredsstille alle de behovene bankene mener at man trenger.

Det hele endte egentlig med at jeg var nødt til å finne ut en del om de forskjellige kortene på egen hånd og gjennom venner. Synes dette var en grei måte å gjøre det på. Dersom du først har hørt med venner hvorvidt det er et godt kort eller ikke for deretter å søke informasjon om det på internett, så har du i hvert fall noe i baktankene. Og du går ikke på en stjernesmell som følge av at noen har lagt inn falske anmeldelser for at de skal tjene noen kroner.

Hvordan kjenne igjen en falsk anmeldelse av kredittkort?

Det er noen ting man bør være obs på.

– Om nettsiden man besøker har ueffent mye reklamebannere.
– Om anmeldelsen er skrevet utelukkende positiv.
– Om nettsiden er knyttet opp til noen av bankene som gir ut kredittkort.