Kredittkort: Få kredittkortet godkjent på dagen

Umiddelbar godkjenning av kredittkort er metoden som brukes av banker og kredittkortselskaper som tar din søknad og umiddelbart tar en beslutning basert på data de får fra din onlinesøknad. I de fleste tilfeller betyr «umiddelbar godkjenning» at banken vil gi deg en midlertidig godkjenning basert på den informasjonen du oppgir da de som regel antar at folk oppgir korrekt informasjon.

Er det riktignok slik at informasjonen du oppgir ikke skulle stemme overens med virkeligheten vil du gå på en smell. Mest sannsynlig vil du aldri kunne få kredittkort hos den banken noensinne.

Mens mange mennesker som søker etter slike kort tror de umiddelbart skaffer seg godkjennelse fra banken er ikke dette alltid tilfelle. Faktisk kan det fortsatt ta flere uker for en forbruker å få et kredittkort hvis de klarer å få det godkjent hos banken. Det er også viktig å sørge for at du har god kreditt (ingen betalingsanmerkninger) før du søker om et kredittkort på det norske markedet.

Ingen betalingsanmerkninger = hurtig godkjennelse

Det er få eller ingen banker i Norge som sender ut nye kredittkort til folk med betalingsanmerkninger før de har vist at de kommer til å klare å betale ned gjelden sin først og bli kvitt anmerkningene. Dette er en løsning som hindrer nordmenn i å komme i dyp gjeld og hindrer bankene i å gi ut kredittkort til folk de rett og slett ikke kan stole på.

Nå skal det sies at jeg tror 80-90 % av alle norske banker gir ut kredittkortene så fort som overhodet mulig. I USA derimot er det slik at man er nødt til å vente noen dager på godkjennelse, men de små forholdene i et land som Norge gjør at man kan godkjenne kredittkortsøknader hurtig.

Bank Norwegian

Da jeg bestilte et kredittkort fra Bank Norwegian tok det vel bare 3 dager fra jeg bestilte til jeg hadde kortet mitt i hånden – med vel 100,000 i kreditt hvis jeg ikke tar feil. Dette kortet har jeg hatt veldig mye glede av og kan anbefale det videre!

Vi har en egen side hvor du kan lese om Bank Norwegian.