Lån på dagen

Skal du ha lån på dagen, så er du nødt til å ofre noen normer som du kanskje ellers ville tatt høyde for. Blant annet skal du være sikker på at du er nødt til å åpne en ny bankkonto (dvs få lån fra en bank du ellers ikke ville søkt finansiering hos).

For det andre skal du vite at du må regne med en høyere rente om du skal ha penger kjapt. Renter fungerer slik at jo mer desperat man er etter penger, desto høyere renter blir det.

Banken har jo mulighet til å sette ”hvilke som helst” renter når du skal ha lån på dagen – rett og slett fordi du kommer til å takke ja til hva som helst.

To muligheter – SMS-lån og forbrukslån

De fleste forbrukslån har faktisk en ganske god rente, og enkelte av dem gir deg faktisk penger i løpet av et par timer (det pleier som regel å ta 2-3 dager). Har du mulighet til å skaffe deg et sånt lån, så vil jeg anbefale det. Det er mye bedre enn det andre alternativet.

SMS-lån er det andre lånet du kan skaffe deg. Ta tar du opp telefonen og sender ”lån” til et eller annet firesifret nummer. Her vil du få pengene tilsendt i løpet av et par minutter, men betingelsene er såpass dårlige at vi nødig vil anbefale det til noen som helst. Om du har kniv på strupen (ikke bokstavelig talt…) og trenger penger i løpet av noen timer for noe som er ekstremt viktig, så er nok SMS-lån løsningen.

Men husk å betal tilbake pengene så kjapt som mulig om du tar opp et lån på dagen. Husk at jo lengre du venter med å betale det ned, desto større er sjansen for at du er nødt til å betale mye penger i renter og avdrag.