Slik sparer du penger på mobiltelefoni

Det er en del spørsmål som knytter seg til mobiltelefoni. Etter at Idar Vollvik ikke bare har prøvd èn, men to ganger å skaffe et ledende og billig mobiltelefonselskap i Norge, så har prisene sakte men sikkert blitt presset nedover.

I dag er det store muligheter for deg som ønsker å minimere kostnadene rundt mobilregningen din.

En fersk undersøkelse gjort av et mobilselskap viser at så mye som rundt 70 % av alle nordmenn har feil abonnement til sitt forbruk, noe som betyr at man kan spare ekstreme mengder penger på å bytte til en annen leverandør.

Hvor mye penger kan man spare?

Jeg anslår at en vanlig person nok ender opp med å bruke rundt 100-150 kr pr/mnd hver eneste måned med et ganske normalt forbruk og abonnement, og folk som betaler over dette kan nok komme ned på det nivået.

Nøyaktig hvor mye penger man kan spare er jo selvfølgelig helt umulig å svare på da folks forbruksvaner og abonnementer er forskjellige.

Hvilke mobilabonnement er de billigste?

Her kommer det naturligvis an på hvilke bedrifter som kan skreddersy de forskjellige pakkene som passer til ditt forbruk, men dette finner du kjapt ut av ved å tråle igjennom de største nettbutikkene som selger mobilabonnement.

Som regel er det slik at de største selskapene ikke alltid er de billigste.

Tar det lang tid å bytte mobilabonnement?

Nei, min erfaring er at det kun tar et par dager. Ikke er det vanskelig heller, men enkelte abonnement krever at de gjennomfører en kredittsjekk på deg – dette er på grunn av at de tidligere har hatt problemer med at folk ikke helt klarer å betale regningene sine i tide.