Tjene penger: starte opp nettbutikk

Har i en lengre tid tenkt på å starte opp nettbutikk. Etter å ha drevet med forskjellige inntektsbringende aktiviteter på internett har jeg forstått at jeg ikke kommer over 10,000 norske kroner i snitt i inntekt ved å holde på slik jeg gjør det nå.

Så da tar jeg alt til neste nivå – jeg starter opp en nettbutikk.

Har allerede funnet ut hvilken nisje jeg skal ha og hvilke personer jeg skal ha involvert i prosjektet. Nå er vi en rimelig ambisiøs gjeng (økonomistudenter vet du…) , så vi satser egentlig ganske hardt fra første stund. Et budsjett er klart og vi vet hva vi skal gjøre.

Problemet er bare at vi er tre stykker. Da blir det mindre profitt på hver person.

Markedet vi skal inn i er jo et såkalt «umettelig marked» hvor det omsettes for millioner av kroner hver eneste måned i Norge, så vi er ikke akkurat bekymret for at det skal gå dårlig omsetningsmessig.

Uansett; om det blir noe av denne nettbutikken så kommer jeg til å legge ut mye av det finansielle her. Jeg vet at mange lurer på hvor mye penger det koster å sette opp nettbutikk, hvilke kostnader man må tenke på med mer. Derfor kommer jeg til å være ganske åpen og tydelig på ting man trenger å tenke på ved oppstart av et slikt prosjekt.