Spar tusenlapper på bonuskort (bensinkort)

Visste du at du kan spare tusenlapper hvert år på å bruke noe som kalles Bensinkort? Ikke det?

Vel, det er ikke alle som tar de besparelsene som lønner seg å ta. Om man forbinder kredittkort med noe som avler gebyrer, renter og andre kostnader, så er det kanskje ikke så veldig rart at man ikke har sett fordelene med bruken av et slik kort tidligere.

Jeg kaller fenomenet for ”kredittkort-skrekk” hvor man rett og slett ser seg blind på programmer som Luksusfellen og liknende hvor folk som ikke har økonomisk sans viser frem de flotte og ubetalte kredittkortregningene sine.

Men det er ikke slik for alle! Du kan spare tusener av kroner på å velge riktig kredittkort!

Økningen på bensinprisene jevner seg ut

Ta Bensinkort som et godt eksempel. Dette er kort du kan bruke til å handle bensin hvor du får rundt 1 krone tilbake per liter. Om du er i harnisk for at bensinprisene har gått fra 12 til 13 kroner på ett år, så vil du kunne utlikne denne forskjellen ved å bestille et kredittkort med et slikt bonussystem.

Jeg har selv skrevet om min historie rundt erfaringen med et bonuskort av denne typen og hvor mye jeg har tjent på det, men jeg kan jo bare oppsummere med at jeg tjente rundt 2000-3000 kroner hvert år på å bruke et slik kort. Nå skal det sies at jeg kjøper mye bensin, og da er det svært fordelaktig.