Lån penger til shopping

Både kvinner og menn elsker shopping – det er noe klare statistikker viser. Men det er ikke alltid man har penger tilgjengelig for å gjøre nettopp dette. Når pengene kommer sent i måneden på grunn av lønn, så er det svært belastende å ikke kunne kjøpe seg nye sko eller klær.

Hva er løsningen?

Et forbrukslån kan du ta opp for å skaffe penger kjapt og smertefritt. Det tar normalt rundt 3 dager fra du søker på internett til du får pengene.

Til tross for en noe høyere rente på forbrukslån enn andre lån, så vil du nok fortsatt kunne spare en hel masse penger på å låne penger til shopping.

Hvordan det?

Jo, det har seg slik at enkelte måneder (januar og midten av sommeren) er preget av store rabatter på klær som egentlig koster mange tusen kroner. Om man da er nødt til å betale 200 kroner i rente for å få låne 4000 kroner  for å kjøpe klær som egentlig hadde kostet 10,000 kroner, så ligger du med følgende regnestykke:

Ikke ta opp forbrukslån:

Vente til måneden er over, du har fått lønn og klærne ligger på samme nivå som tidligere prismessig. Kostnad= 10,000 norske kroner.

Total kostnad: 10,000 kroner.

Ta opp forbrukslån:

4000 i lån + 200 kr i avgift = 4200,- norske kroner.

Total kostnad: 4200 kroner.

Dette blir selvfølgelig et noe søkt og merkelig oppsatt eksempel, men prinsippet er i hvert fall helt reelt. Det er ikke alltid det er lønnsomt, men om du får rabatter på de klærne du skal ha, så får du både i pose og sekk.

Lånet betales ned når du har fått lønn.