Hvordan låne penger til ferien

Ferie er dyrt – det er noe alle som har reist en god stund vet veldig godt.  At man bør sette opp et reisebudsjett for å være helt sikker på at man har nok penger til å utføre hele ferien med god økonomi er også noe erfarne reisefolk vet.

Men hva om reisebudsjettet ikke helt strekker til?

Hva om man ser at man bør ha litt ekstra penger etter at faste utgifter som hotellopphold, fly, mat og drikke er inkludert?

Det å låne penger kan være løsningen.

Kredittkort og forbrukslån

For det er to alternativer du har dersom du ønsker litt mer penger til ferien din. Det er klart; om du ser på et privatlån av noen venner, familie eller bekjente som et alternativ, så kan vi jo telle tre muligheter.

Men det er primært et kredittkort jeg har i tankene som det beste alternativet.

Med et slikt kort kan du både låne opp til 100,000 norske kroner i tillegg til at du kan få reiseforsikring med på kjøpet dersom du betaler reisen med kredittkort. Jeg skal skrive en artikkel om dette senere, men grunnen til at et kort er så nyttig når du skal reise er fordi du kan spare masse penger på både reiseforsikring og at det blir et gebyrfritt lån.

Forbrukslån derimot er ikke gebyrfritt, men det er en god metode å låne penger til reisen på. Om du skal reise utenlands om et par dager og innser at du trenger litt ekstra penger, så er det greit med et forbrukslån. Du kan søke på nettet umiddelbart og pengene er inne på konto i løpet av et par dager – om ikke et par timer.

Velg Bank Norwegians kredittkort for billig reise

Bank Norwegians kredittkort er nok mitt aller heteste tips for deg som skal ha penger til en reise da det har innbakt reiseforsikring. I tillegg vil du skaffe deg masse bonuspoeng dersom du flyr med Norwegian flyselskap – noe som gir deg store fordeler og gratis flyreiser i fremtiden.

Med Norwegian-kortet kan du nå få inntil kr 100.000 i kreditt. Klikk her! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Fem hete og billige reisemål akkurat nå:

– Barcelona, Spania.
– Kos, Hellas.
– Ayia Napa/Fig Tree Bay, Kypros.
– Warszawa, Polen.
– Beijing, Kina.