Anbefaling: Cresco Gold gullkort kredittkort

Det er en hel masse kredittkort der ute med ulike fordeler og ulemper. Finansbransjen i Norge er nå såpass spisset at det vil være lurt for bankene å tilføye en hel masse fordeler til kredittkortene dersom de skal ha håp om å skaffe seg noen kunder.

Cresco Gold kredittkort er et slikt kort som virkelig tar forbrukeren på alvor.

Hvilke fordeler får man med Cresco Gold?

For å liste det opp skjematisk kan jeg sette det opp slik:

– Gratis SMS-varsel.

Dette er en funksjon hvor du får SMS ved alle kjøp over 500 kroner, noe som gjør at du både har kontroll på antall kjøp samt størrelsen av dem. Du har også til en hver tid kontroll på hvor mye penger du har igjen på kredittkortet ditt jamfør kredittgrensen som har blitt satt når du søkte om kortet.

– Reiseforsikring.

Du har en svært gunstig reiseforsikring med Cresco Gold kredittkort. Som de skriver på sine nettsteder:

«Betaler du minimum 50 % av transportkostnadene med Cresco Gold, har du en reiseforsikring som gjelder alle husstandsmedlemmer eller inntil 3 medreisende.»

I tillegg kan du lese om en svært gunstig avtale hvor samtlige forsikringstilfeller er listet opp for å sjekke hva du blir forsikret med i kroner og øre.

– Inntil 100,000 norske kroner i kreditt.

Kredittgrensen på kortet er egentlig avhengig av deg selv samt hva banken tillater deg å ha. Men at man får innvilget et kredittkort med 100,000 i kreditt er ikke uvanlig – ei heller vanskelig å få til.

– Ingen årsavgift.

I motsetning til mange andre kredittkort har ikke dette kortet noen årsavgift, noe som betyr at det er helt gratis å søke om et. Du kan selvfølgelig lese mer om fordelene på siden deres (samt skjematisk lese om alle avgifter, ulemper og fordeler), men det skal sies at dette er et svært billig kredittkort å ha.

Om du kun skal ha ett kredittkort, så vil jeg faktisk anbefale Cresco Gold.

Hvordan søker du for å få Cresco Gold?

Det er en ganske simpel søknadsprosess. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema på internett, og så har du kortet i posten etter et par dager.