Beste banker for refinansiering

Det er to banker i Norge som skiller seg ganske godt ut når det kommer til gunstige betingelser på refinansiering. Jeg har selv trålet markedet for å se hva som er det beste alternativet for deg som har skaffet deg en del forbruksgjeld og har kommet frem med to banker som vil gjøre livet ditt mye lettere.

Og i hvert fall svært mye billigere.

Bank Norwegian refinansiering

Først ut og den banken jeg egentlig mener skal konvertere best når det kommer til refinansiering er Bank Norwegian. Disse har en policy på at de skal være billigst av alle banker i Norge, noe som gir en trygghet for deg som kunde.

Har selv hatt en venninne som hadde rundt 250,000,- norske kroner i kredittkortgjeld, noe hun var nødt til å refinansiere (på tips fra meg faktisk). Da søke hun opp bank norwegians

Du kan spare mye penger på å refinansiere smågjeld.

nettsider – og bare et par minutter senere hadde hun spart rundt 60,000 norske kroner. Dette var selvfølgelig betinget av at hun klarte å nedbetale dette lånet, men det var noe hun fikk streng beskjed av meg på å gjøre.

Les mer om lånet og søk her!

Båtlån fra Bank Norwegian! Ny båt? Lån raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Ya bank refinansiering

Et annet godt alternativ er Ya Bank refinansiering som spesialiserer seg på refinansiering. Der Bank Norwegian er store på både forbrukslån og kredittkort, så kjører Ya Bank en litt annen profil og prøver å få folk til å bli kvitt gjelden sin så effektivt og hurtig som overhodet mulig.

Renten på det nye lånet hos Ya Bank er naturligvis litt avhengig på hvor stor lånesummen er, men du vil nok oppleve at du sparer mye penger ved å velge dette alternativet. Du kan søke refinansiering hos både Ya Bank og Norwegian helt uforpliktende, så jeg ville gjort det dersom jeg var i en situasjon hvor jeg var nødt til å kutte ned på smågjelden du har opparbeidet deg.

Les mer og søk lånet her