Hvilke fordeler gir et cashback kredittkort?

Nå som kredittkortbransjen har blitt såpass stor som den har blitt, så har det begynt å bli diversifisering på hva slags kredittkort som tilbys fra ulike hold. Noen banker satser utelukkende på det vanlige kredittkortet hvor man kan låne penger og ha en viss rentefri betalingsperiode, mens andre igjen satser på såkalte bensinkort – hvor man får store rabatter på kjøp av bensin med kredittkortet.

Uansett; det vil lønne seg å skaffe seg et såkalt cashback kredittkort.

Som tidligere nevnt finnes det kort som gir deg rabatter på bensin. Du bruker kortet til å kjøpe den mengden bensin du ønsker å kjøpe (avhengig av hvor mye bilen/scooteren din bruker) og får tilbakebetalt en del av summen som takk for at du handler med det kredittkortet hos den banken.

Man kan altså se på et cashback kredittkort som en «avtale» mellom deg, banken og den butikken eller bensinstasjonen du handler hos.

Alle tjener på et slikt samarbeid. Du får billig bensin, banken får deg til å bruke kredittkortet sitt og bensinstasjonen får solgt unna varene sine. En trekant hvor alle tjener godt på et velfungerende samarbeid.

Hvor kan du få tak i et cashback kredittkort?

Du kan bare kikke kjapt gjennom her for å se om du finner noen du ønsker. De aller fleste kort som er listet opp på den siden vil gi deg tilbakebetaling i en eller annen form. Så spørs det bare om du er mest opptatt av å få billige flyreiser eller penger tilbake når du kjøper bensin.